OKULUMUZ TARİHÇESİ

24.05.2013 856

Oğuzlar İlköğretim Okulu 1982 yılında taşınmış olduğu binasında, eğitim öğretime devam etmekteyken,

Eğitim sistemindeki yeni uygulama nedeniyle okulumuz Oğuzlar İlkokulu ve Oğuzlar Ortaokulu isimleri ile dönüştürülmüş akabinde Oğuzlar İlkokulu başka bir binaya taşınmış yerine Oğuzlar ÇPL gelmiştir.

2013-2014 Öğretim Yılından 2019-2020 öğretim yılına kadar Oğuzlar Ortaokulu ve Oğuzlar ÇPL aynı binada eğitim öğretime devam etmiş. 2019-2020 tarihinden itibaren binada sadece Oğuzlar Ortaokulu ve Oğuzlar İmamhatip ortaokulu kalmıştır.

Okulun öğretim başarısı oldukça iyi durumdadır. Genç ve dinamik öğretmen kadrosu, uygun sınıf mevcutları, her türlü modern eğitim materyali ile kaliteli bir okul ortamı mevcuttur. İl genelinde yapılan başarı sıralamalarında okulun başarı durumu üst sıralardadır.

Oğuzlar Ortaokulu ders başarısının yanında öğrencilerini sosyal alanda da destekleyen bir eğitim kurumudur. Ders dışı faaliyetler için gerekli alanlar, iki okul tarafından ortak olarak kullanılacaktır.